Metsäpalvelumarkkinat uudistuvat – Metsäpäivien seminaarissa tietoa toimijoille | Metsäkeskus

Metsäpalvelumarkkinat uudistuvat – Metsäpäivien seminaarissa tietoa toimijoille

Metsäpalveluyrittäjyys kasvuun –seminaari tarjoaa ajankohtaisia puheenvuoroja ja keskustelua yrittäjyydestä 9.11.2017 Metsäpäivillä Helsingin Messukeskuksessa. Metsäalan asiantuntijat kertovat, millä eväillä metsäpalveluyritys voi kasvattaa liiketoimintaansa ja vastata asiakkaiden odotuksiin. Tilaisuus on avoin kaikille Metsäpäivien osallistujille.

Metsäpalveluyrittäjien palveluille on kysyntää kotimaassa ja kysyntä näyttäisi edelleen kasvavan seuraavan viiden vuoden kuluessa. Markkinoilla on tilaa uusille yrittäjille ja olemassa olevien yritysten kasvulle. Metsäpäivien Metsäpalveluyrittäjyys kasvuun –seminaari kutsuu metsäalan toimijoita kuulemaan puheenvuoroja yrittäjyydestä ja palveluiden kehittämisestä.

Seminaarissa kuullaan esimerkiksi, millaista palvelua metsänomistajat odottavat metsäpalveluyrityksiltä, ja kuinka ne voisivat kehittää toimintaansa. Metsäalan asiantuntijat kertovat, mikä merkitys markkinoinnilla, verkostoitumisella ja uusilla innovaatioilla on yrityksille. Tilaisuudessa keskustelua on herättämässä myös kansanedustaja Juhana Vartiainen (kok.), joka puhuu työn tarjonnan lisäämisen merkityksestä kasvavassa metsäpalvelumarkkinassa.

- Metsäpalveluyrittäjien rooli tulee olemaan ratkaiseva tulevaisuudessa, kun turvaamme riittävän puun saannin teollisuudelle ja pidämme huolta metsäomaisuudestamme. Metsänomistajat asuvat yhä useammin kauempana metsätilalta ja pystyvät yhä harvemmin tekemään metsänhoitotöitä itse, sanoo projektipäällikkö Marko Ämmälä Suomen metsäkeskuksesta.

Seminaaritilaisuus pidetään 9.11. klo 15.30–17.30 Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa, tilassa 208. Seminaarin järjestää Metsäpalveluyrittäjyys kasvuun –hanke, jota rahoittaa Manner-Suomen maaseutuohjelma.

Tilaisuuden ohjelmaan voi tutustua Suomen metsäkeskuksen verkkosivuilla.

Lisätietoja:
Marko Ämmälä
yrityspalvelujen asiantuntija
Suomen metsäkeskus
p. 050 314 0521
marko.ammala(at)metsakeskus.fi

.