Suostumusten anto Metsään.fi-palvelussa helpottui | Metsäkeskus

Suostumusten anto Metsään.fi-palvelussa helpottui

Metsänomistaja löytää nyt Metsään.fi-palvelussa helpommin ne yritykset, joille haluaa jakaa metsätietojaan. Lisäsimme suostumusten antosivulle mahdollisuuden suodattaa yrityksiä muun muassa yritysten toimialan mukaan.

Onhan yrityksenne tiedot palvelussa ajantasalla?

Loppuvuodesta veimme palveluun yritysten meille toimittamat yritys- ja toimialatiedot. Voitte tarkistaa, että oman yrityksenne tiedot ovat palvelussa nyt ajan tasalla: Asiointi - Omat tiedot.

Jos tiedoissa on korjattavaa, niin voitte ilmoittaa siitä joko palvelussa olevalla palautelomakkeella tai ottamalla yhteyttä asiakastukeemme.

Käytä oikotielinkkiä suostumusten hankinnassa

Metsänomistajan suostumusten antoa helpottaa myös se, kun yrityksellä on käytössään oikotielinkki. Yrityksen on helppo jakaa oikotielinkkiä suoraan asiakkaille sähköpostitse ja myös omilla kotisivuillaan.

Linkin kautta asiakkaasi kirjautuu Metsään.fi-palveluun ja hänelle avautuu heti Anna suostumus -sivu, jossa on valmiiksi valittuna yrityksesi suostumusten antoa varten. Suostumusten tallennuksen jälkeen asiakkaasi voi jatkaa joko Metsään.fi-palvelun käyttöä, antaa suostumuksia muille toimijoille tai palata haluamaasi osoitteeseen. Oman, yrityskohtaisen oikotielinkin pääset luomaan palvelun Asiointi-osiossa.

Onko Metsään.fi-toimijapalveluun kirjautumisessa ongelmia?

Jos organisaationne hallinnoi käyttäjävaltuuksia edelleen Katso-palvelussa, on yleisin syy kirjautumisen epäonnistumiseen Katso-tunnuksen lukkiutuminen. Katso-tunnus lukkiutuu, jos sitä ei ole käyttänyt yli vuoteen.

Jos hallitsette käyttäjävaltuuksia Suomi.fi-valtuuksissa niin yleisin syy on, että käyttäjää ei ole valtuutettu edustamaan yritystä Metsään.fi-palvelussa.

Olemme koonneet verkkosivulle ohjeen siitä, kuinka toimia kirjautumisen epäonnistuessa: https://www.metsaan.fi/kirjautuminen-ei-onnistu.

Jos toimijapalveluun kirjautumisessa on edelleen ongelmia niin ota yhteyttä asiakastukeemme.

Asiakastukemme neuvoo myös chatissa

Helmikuun alusta alkaen neuvomme Metsään.fi-palveluun kirjautuneita myös chatissa asiakastuen aukioloaikoina ma–ti klo 8–18 ja ke–pe klo 8–16. Chattaa, soita tai laita sähköpostia: puh. 029 432 409, asiakastuki(at)metsakeskus.fi.

Kirjautumiset Metsään.fi-palveluun lisääntyneet

Parina viime vuonna palveluun kirjautumisten määrä on lisääntynyt noin 40 000:lla vuosittain.  Palvelua on käyttänyt tähän mennessä reilut 100 000 metsänomistajaa. Metsään.fi-palvelu lukuina.

Veikko Iittainen, metsänomistajien palvelupäällikkö
puh. 040 544 8030
Metsään.fi-toimijapalvelun tiedote nro 1/2019, 21.2.2019.

.