Lomakkeet | Metsäkeskus

Lomakkeet

Huomioithan, että tavallinen sähköposti ei kulje suojatussa yhteydessä.

 

Lomakkeiden käyttö ja toimitusosoitteet

Lomakkeet ovat pdf-muodossa. Lomakkeiden täyttäminen, tulostaminen ja tallentaminen onnistuu parhaiten Internet Explorer-selaimella. Mozilla Firefox- ja Google Chrome-selaimet eivät tue kaikilta osin täytettäviä pdf-lomakkeita. Firefox- ja Chrome-selainta käyttävien on avattava lomake ulkoisen pdf-lukijan avulla.

Lomakkeiden käyttö edellyttää erillistä ohjelmaa, esimerkiksi Adobe Reader sopii tarkoitukseen. Ohjelman voi ladata maksutta Adoben verkkosivuilta. Suosittelemme uusimman Reader-version käyttämistä lomakkeiden toiminnan varmistamiseksi. Pdf-lomake avautuu napsauttamalla lomakkeen nimi-linkkiä. Pdf-lomakkeet voi täyttää tietokoneella ja tulostaa täytettynä lomakkeissa olevalla painikkeella.

Metsänkäyttöilmoitus (metsälaki)

Voit toimittaa lomakkeet sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen mki(at)metsakeskus.fi tai postitse Metsäkeskuksen toimipaikkoihin.

Kemera-lomakkeet (kestävän metsätalouden rahoituslaki)

Kemera-lomakkeet voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen:
kemerahakemukset(at)metsakeskus.fi

Lisätietoa lomakkeiden toimituksesta

Vanhan Kemera-lain aikana aloitettujen hankkeiden toteutusilmoituslomakkeet:

Hirvieläinvahingot

Metsään.fi-palvelun lomakkeet

  • Asiointilupa 
    Asiointiluvalla annat toisen henkilön katsoa metsätietojasi Metsään.fi-palvelussa.
  • Työkohdevälitys
    Lomakkeella voit ilmoittaa työkohteesi, jos haet metsänhoitotöille tekijää tai puille ostajaa. Lomakkeen sijaan voit ilmoittaa työkohteen helposti myös Metsään.fi-palvelussa. 

Voit toimittaa lomakkeet sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen kirjaamo(at)metsakeskus.fi tai kirjepostina osoitteeseen Suomen metsäkeskus, Aleksanterinkatu 18 A, 15140 Lahti.

Metsätietojen luovutus

Tiedonluovutukseen liittyvät lomakkeet voit lähettää osoitteeseen kirjaamo(at)metsakeskus.fi. Suostumukset voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen suostumukset(at)metsakeskus.fi.

Yhteystietojen tiedonluovutus

Tiedonluovutukseen liittyvät lomakkeet voit lähettää osoitteeseen kirjaamo(at)metsakeskus.fi.

Hankehakulomakkeet – luonnonhoitohankkeet

Voit toimittaa lomakkeet Metsäkeskuksen toimipaikkoihin postitse tai sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen kirjaamo(at)metsakeskus.fi.

Muut lomakkeet

Omavalvonnan suorittaja voi toimittaa tekemänsä mittaustulokset Metsäkeskukselle kuviotietojen päivitystä varten. Toimita omavalvontalomakkeet osoitteeseen kirjaamo(at)metsakeskus.fi tai perinteisellä postilla Metsäkeskuksen toimipaikkoihin.

.